14.03.2013 г.

Четвъртък с тънки пръсти

Един сериозен ден започна. Делови е, не се смее слънцето, но и не се мръщи. По-скоро е стриктен денят, има работа, която е подредил по време и важност. Четвъртъкът винаги ми е харесвал, ние си имаме тайна връзка с него. Тайна, пък не се крием. Както и да е, днес е добро време за всичко, което захванете, убедена съм. Даже смело може да започнете няколко работи, те все ще се наместят в пространството и времето и то по хубав начин.
Няма как днес да не спомена, че е време за ударни дози плодове и зеленчуци. Пролетта си върши своето. Да не забравяме че тя всяка година нахлува със сила и младост, а ние, човешките същества, нямаме вечно сила и младост в себе си и си ги набавяме от витамини, минерали, чайове, хранителни добавки.
Може и ударни дози фрешове на ден, също може.
Днес ви желая да сте весели и засмени, припяващи, творящи, искрящи. Да си сложите най-ярките дрехи и да прилъжете четвъртъкът с мили думи и добри дела. Той е един прекрасен ден, много е точен и сериозен, може да се разчита на него. Освен всичко друго, е нежен. Пръстите му са дълги и тънки и успокоителни, само да ги докосне до челото ти. Нищо друго не е и нужно. Всичко най-красиво е в ума ни.
Желая ви цветен и нежен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар