25.11.2013 г.

Палтото - тази вечна елегантност

Добро утро, скъпи приятели! Казахте ми, че прогнозите ви липсват и аз, нали съм добра душа - реших, че сигурно е така и не бива да занемарявам грижите за своите хора. Цял месец да не знаят какво да облекат, да посетят...Как съм могла да подходя така безотговорно!
Шегата настрани, но ако не бяха Ваня и Ивка, нямаше да разбера, че ви липсвам. А и ето-днес небето е тъкмо благоприятно за прогноза  - просветлило се е като пред студ. Колегите синоптици казаха, че идва снегът в Стара Загора и то скоро - в сряда. Ще ги видим колко ще познаят.
За днес моята прогноза е насочена към елегантността на палтото и неговата полза. Моите две си стоят в гардероба трайно, но пък с тях винаги можеш да отидеш на опера и на коктейл, на който внезапно може да те покани някой измъкващ се от кризата бизнес или духовност /например/. Така че ако ви се купува новичко палто - направете го. Ако не ви се купува - и един нов шал върху старото вършат също страхотна работа. Така ще направя днес аз лично, че стига якета и спортна небрежност. Палтото кара раменете да се изправят и стойката да отговаря на кройката. Пък и с един висок ботуш - и работата направо е за списание Вог.
Относно какво да посетите седмицата е ПРЕбогата - днес в Общината от 17 часа ще обсъждат бъдещето на бившия ресторант на Аязмото /ако сте обществено активен/.Утре в Галерията се открива чудна изложба. В сряда в Операта има премиера на танцов спектакъл /време е за нещо различно!/.
Изобщо културната Коледа се започна /вече купих първите мънинки подаръчета/.
Та така - смело и усмихнато в делника, елегантно и с настроение!
Успешна седмица от Синоптичната служба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар