9.12.2013 г.

Прекрасен понеделник с плетен пуловер

Добро утро, скъпи мои читатели! Днес в Синоптичната служба черпим с бонбони - понеже Жени, младши синоптик -има рожден ден и става на 20 години. В нейна чест слънцето изгря категорично и денят се очертава някак си прекрасен още отсега.Пращаме и обич и поздрави, а Катедралата в Кьолн ще и ги препредаде - сме се договорили с колегата там.
Денят на света Анна - днешният - ще е хубав и плодотворен. Все повече приближаваме Коледа. Светлинките стават все по-искрящи. Очакването - все по-съкровено. Очакване за чудеса, не е задължително да са подаръци. Тази година не съм си написала писмото още, защото ще си пожелая главно Здраве. То ама наистина е най-важното от всичко, всичко. Може би и плетена шапка, някаква такава интересна, нестандартна. Писмото си ще пусна в книжарница Хеликон, както обикновено. Там има кутия и писмата стигат с бърза поща.
За днес дрескода е едро плетен пуловер.Красота са тез плетени пуловери!
Относно културния календар в Операта днес ще се играе за 70ти път "Българи от старо време", но мисля че билети няма. Което си е супер - енергията на салон с 600 души е много силна. Чувам,че утре - на 10 декември-ще се открива обновения Античен форум и цялата древна улица пред Операта. Но само чувам, ще ви пиша, ако разбера със сигурност - че да се накачулим по новото мостче да позяпаме откриването. Аз си го представях в топлото време и как оркестърът на Операта гърми марша от Аида, а по мостчето минават воините от Аида.
/понеже страдам от прекалено въображение!/
http://www.youtube.com/watch?v=l3w4I-KElxQ
Прекрасен ден и много усмивки ви желаем от Синоптичната служба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар