13.02.2014 г.

Четвъртък на птичите песни

Добро, добро утро! А за красивото.....всяко утро в тези последни дни е все по-красиво! Днес в прозореца на Синоптичната служба има едни хоризонтални ивици облаци, които в двата си края са с ръбчета от леко розово. И между ивиците - бледосиньо небе. Абсолютна красота!
Също така и тази сутрин, както в последно време - усилено се чува птичкопеене. Не с пълни гласове, но достатъчно силно, за да радва сърцето. Не знам каква порода птички са, но пеят добре и пролетно.
Палтото ми тежи, а още не смея да тръгна по шлиферче. Все пак февруари се брои в зимата. А тази година е един такъв...нестандартен в зимния формат. Интересен месец си е той - за пречистване и очакване. Също така за празнуване. Казах, че тази седмица ще е специална и тя такава върви - изкуство и другарски сбирки на маса. От понеделник още. Мислех си, че днес ще е денят за йога, обаче се оказва, че пак ще е за сбирка.Ха късмет де!
За днес не мога да ви предложа култура, но се сещам за интересна гледка. Преди време ги следях от компа, защото има опция Видео на сайта /обаче след дълго разследване разбирам, че вече я НЯМА, може да опитате ТУК  http://tvstz.com/%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE/. Днес ще е решителната Сесия на Общински съвет-Стара Загора за приемането на бюджета за новата година. Погледайте я или пък някой друг последен четвъртък на месеца. Започват в 9,00 часа и няма да останете разочаровани от зрелището на "народните избранници". Винаги съм се забавлявала много, макар че гледката често е тъжна, понякога направо уродлива.
За сметка на това пък утре ще Валентински ден и отсега си спомням, как преди известно време летях на този ден със самолета за моята детска мечта - Индия.
Днес бъдете добри, ярки /нещо напоследък на девойките панталоните все на цветя са, гледам/, усмихвайте се и се подготвяйте за пролетта!
Хубав четвъртък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар