1.01.2014 г.

Бял ден, чисто Нова новеничка година

Добро утро! Не можем да не направим прогноза от Синоптичната служба на 8-я етаж за чисто новия първи ден на Новата 2014 година! Просто няма как. Сверихме уредите и им зададохме цифрите на новата година. Часовникът на компа избързваше - поправихме и него. Променихме снимката на Синоптичката, която снимка не е толкова арт като предишната, по-остро гледа на новата, но пък това е обичайния и поглед. Този арт-поглед го "отпуска" само за специални случаи и хора. Освен това новата снимка е от незабравимата последна чужбина - Лондон, 2011та и е особено сърдечно ценна.
Днес целият ден е даден за размотаване по домашному, дълго пиене на кафе и чай по което време решите, четене на книга, писане на пожелания. Колегите астролози посъветваха някъде към 13 часа, когато ставало новолуние - да си пожелаем и напишем писмено желанията си за сбъдване. Може да го направите, ако не сте се прекалено захласнали по Новогодишния концерт от Виена, който е магия - всяка година.
Градът е особено притихнал тази сутрин, след снощните пиротехники и гърмежи, канонади, залпове и всякакви разтърсващи Вселената направо звуци и гледки, които отразихме документално в кратки видеоклипове от разкошната видимост на 8-я етаж.
Както казват за първия ден като бял лист - наистина днес над хълмовете на Аязмото и изобщо цветът на града е бял. Такъв ще е и дрескода за днес, в случай че излизате навън. Аз си има подходящите зимни дрехи, дори напоследък съм се сраснала с бялата барета, която непрекъснато нося.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден днес, а в Новата 2014 година да бъдем здрави, усмихнати, щедри /дори на малки жестове/, добри към себе си и към другите, и най-вече БЛАГОДАРНИ за всичко, което имаме, за всеки миг, за всяка крачка, вдишване и издишване, усмивка и сълза...БЛАГОДАРНИ!
Сърдечни поздрави от Синоптичната служба на 8-я етаж, която ще продължи да работи усърдно и усмихнато и през Новата 2014 година!

1 коментар: