3.01.2014 г.

Петък в търсене на белотата

Привет в петъчната по-късна сутрин! Вече е третият ден от Новата година, а тя също регистрира бърз ход. Миналата беше такава - разбързана една и бързо случваща се. Тази ще е подобна, ми се струва. Ще се опитам да я смекча, като си върна режима на дните, който имах до 2012 година със задължителната йога. Ще прибавим и един-два ритуала - от свещените за жените, които пренебрегвам. Дотук станаха доста "ще", но те не са планове /да не разсмивам Този над нас/, а са намерения. И като си ги мисля само дори, ми е добре...Освен това първият ден от Новата година бе много хубав и съм обнадеждена, че е добър знак.
Както знаете, винаги съм обичала особено много петъците, заради идващите почивни дни след тях. Този петък е интересен откъм случващото се зад прозореца на Синоптичната служба. Забелязва се усилено прелитане в небето на птици, характерни за Черноморието ни и е много красиво. На фона на белеещото се напоследък небе морските птици са романтични. И те носят от белотата, която засега липсва в града - бялата зима. Забелязвам, че имаме склонност да си добавяме белота, когато липсва - и снощи отбелязахме с Албенка на връщане от йога забележително бяло палто на една витрина и забележителна в бяло декорирана витрина на магазин за джунджурийки - точно срещу Универсалния.
Понеже часът е вече късен за прогнози откъм тоалети - мога да ви пожелая само бели мисли, светли мечти, сребърни почивни дни и да си дадете истинска почивка от софрите, че се задават нови с идващите именни дни. Не забравяйте, че днес до 13 часа, докато свърши новолунието, още имате време да напишете 10 свои желания за Новата година и да ги запазите /астролозите гарантират висок процент на сбъдване!/.
Светъл и лек ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар