14.08.2013 г.

Карирана и с мокасини - срядата

Добро утро, народе! Снощи колежка-метеоролог по ТВ някое показваше прогноза  с облачета в края на седмицата. Уважавам работата на колегите си и нагласям вътрешните уреди за предстоящото разхлаждане. Ето, тъкмо е време да прегледаме ризите в гардероба - коя става, коя не, има ли нещо интересно из разпродажбите в МОЛовете. Детето Жени каза, че има и донесе една интересна риза на сини и бели квадратчета, за гиздава каубойка.
Карето си е вечна тема, никога няма да отмине /пробвайте днес с нещо, ако отдавна не сте носили/. Та така, нейно Величество Ризата чака своя ред, който скоро ще пристигне. Както е техни величества Мокасините, друга моя слабост. Еми хубави обувки са, разбира се веднага след токчетата, никога преди тях.
Да не мислите, че съм такъв моден деятел пък сега, не съм от тези како Сийке. Просто лятото може както и да е, но с облачетата на екрана се замислих вече за есента, а тя ще дойде елегантна - такава ми е прогнозата, стягайте се за нея. Есента е сериозна във всяко отношение дама и блести със стил.
Днес е и сряда, "женски" ден и му отиват приказки за модни ризи и мокасини. След като направя днес преглед на предлаганото в двете ни библиотеки, ще ви докладвам в утрешната прогноза за интересните четива. За филмите, които чакам - ви известих във Фейсбук. Не съм ходила на кино от "Великият Гетсби" насам, а това е доста време.
След хорската блъсканица из Созопол и Бургас, градът Стара Загора ми се струва притихнал, задрямал, та заспал. И в това има очарование, реших последните години. Стара Загора е град, където сетивата си почиват. Идеален за отглеждане на деца - спокоен, добро образование, предлагат се все пак разни извънучилищни дейности.
Айде днес умната, весело и с усмивка /скулите винаги трябва да са повдигнати от лека усмивка/!
Спорен ден!



Няма коментари:

Публикуване на коментар