21.08.2013 г.

Масажът - регулировчик на вътрешното движение

Добро утро, скъпи сънародници! Вчера в Синоптичната служба регистрирахме в следобедните часове пожара на Зайчева поляна /беше си страховита гледка/. Това е то - един от летните "реквизити" - пожарите, плашеща стихия е. Сега хълмовете са спокойни, само дето небето над тях е опушено и сивкаво. Беше тежък ден вчера, много задушен, много сгъстен един такъв и труден за преживяване. Но успяхме. От миналото лято верен приятел ми е студеният Тоник с лимон и неразделно, почти всеки ден сме заедно. Допадаме си.
Срядата какво ли ни е приготвила днес? Ще е женствена и закръглена то се знае, ще подтиква към романтика и внезапни изблици да се купят разни джунджурийки малки - така, от женската природа /гривничка, обеци, висулчица някаква /, някакви красотички като червилце, кремче...Срядата си е такава, хитруша и кипра. НО! Време е да помислите, наистина, както вчера ме подсети Диди /Студио Артемис, Хотел Форум/ и както се полага на истински дами - за един истински масаж.
Масажът е дело сериозно. Оставете, че се предлага в почти всеки козметичен салон /смешно е/. Масажът не е козметично пощипване, той е раздвижване на дремещите сили в нас. Той открива пътищата за кръвта в тялото ни, по които тя скоро не е преминавала. Намества всички поизместени от бурното и неконтролирано движение на тялото "знаци", които са изхвърчали някъде в канавките. Знаци, които указват същото това движение - на кръвта и лимфата.
Масажът е регулировчик на правилното движение в организма ни. Тъкмо сега е време да влезем в правилното си вътрешно движение, след суматохата и безцелното шляене в лятното безвремие.
Освен това днес е препоръчително да сложите нещо много женствено - рокля, някаква пола на волани, някакво деколтенце /сряда е, а тя си иска да сме кипри/.
В Галерия "Байер" има изложба днес, а откритата вчера в Художествената галерия е задължителна за посещение. Ще видите една Стара Загора, красива и много романтична, от която днес няма и помен.
Хубав ден и добро настроение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар