20.08.2013 г.

Ей, че раздвижен вторник се пада

Добро утро! Интересно небе с характер тази сутрин отбелязваме в Синоптичната служба. Не бях виждала скоро небе с очертания на облаци - едни леки, малки, ситни, почти невидими, но все пак там. Рехави и като че ли в детска фаза. Не са очертани, не са оформени /пращам ви по-долу и снимка от терасата, от тази сутрин/.
Каквото има да се появява или ражда, ще е бегло, леко, безвъздушно, ще бъде само в очертания. Не е ден на големите реализации сиреч. Нужно е само да се носим по повърхността, без да прилагаме теглото на тялото и мозъка си. Само да се носим....
Вторник иначе ще е наситен ден в Стара Загора. След малко, мисля че в 9,00 часа започва големият щурм на новия магазин от веригата "Мания" в Сити Център. Всички маниачки на артистичните дрешки втора ръка ще нападат с тренирани методи. Цитирам любимата ми Оптичка от вчера - днес там ще са "хиените от бранша, които имат мощни методи". Ей, голям смях се смях на това "хиените от бранша". Иначе тук е мястото да пожелая УСПЕХ на новия управител на магазина Надето Хаджиева - една прекрасна малка светлокоса и синеока моя позната и съм сигурна, че магазинът прилича на нея по всичко /поглед, организираност, интелигентна сдържаност/.
Продължавам нататък и ви уведомявам уважаеми, че в 18,00 часа в Художествената галерия се открива изложба на Тодор Калпакчиев. Никак не са много, даже хич ги няма августовските събития в Стара Загора - така че може да си организирате едно посещение след работа.
А какво предлагам за през деня?! Ами разбира се, че фреш от малини с кафе в "Дръмс" и наминете непременно през магазинчето на Дина на ул."Хаджи Димитър" /вляво от Църквата "Свети Никола" І там сега е царството на всякакви полезни красоти за дома с морска тематика/.
За дрескода - малинено червено или някакво червено, ама непременно червено!
До нови срещи  - поздрави от Синоптичката от 8я етаж



Няма коментари:

Публикуване на коментар