3.07.2014 г.

Четвъртък и божествената сълза

Добро утро! В четвъртък се очаква слънце в изобилие и усмивки на приятели. За някои пътуване, за други - не точно, вътрешен път. За някои прав, за други - криволичещ. Пожелавам на себе си и на всички вас безстрашие през деня и може и някоя и друга скрита сълза - вечер, когато никой не ви вижда или сутрин, когато къщата спи...Сълзите са небесни пътеки. Истински са, а толкова малко истински и чисти неща останаха от храната, въздуха, от чувствата дори...
Освен това сълзата и сълзите показват, че има дълбоко и извор в нас. Уникално нещо е това да можеш да плачеш. Мисля че точно то ни показва съвършения ни духовен произход - на нас, хората. Има и други неща, разбира се, но са повечето невидими. А сълзата е видима, усеща се, солена е, винаги е топла. Хм, че прогноза стана тази сутрин. Немногословно ми е нещо, за което простете. Има и такива дни, в които се чувстваш преизпълнен и само ти се носи из въздуха, за да пробваш крилете, които имаш - да не закърнеят. А и когато си преизпълнен, си удивително лек. То е обратното на "нахранен добре и натежал". Преизпълнен от емоции, мисли и усещания - води до лекота, направо те издига като балон. Поне мен де, не е задължително да е при всички.
Случвало ми се е и когато бях в Италия и Индия, толкова съм ги мечтала от дете, че не можах и дума да напиша за тях, като се върнах. Преизпълнена, означава че нямам нито кътче празно, където да се завра да се поуспокоя и укротя.
В този четвъртък ви желая само хубави неща да ви се случват, да срещнете хубави хора, да идете на хубави места и най-вече да сте здрави и добре! Лятото дава хоризонти за достигане и са нужни здраве, сила и енергия. Дрескод за днес - зелено!
Поздрави от Синоптичната служба на 8я етаж!

Няма коментари:

Публикуване на коментар