3.06.2013 г.

Бяло, ново, чисто, юни е

Добро утро, хубава първа седмица на юни! Днес навън е ведро и слънчево, но хладно още. Вчера и природата и времето и температурите бяха в съзвучие с тъжния за страната ни 2 юни, защото той си е ден-панихида един вид.
Днес е различно, ведро е откъм светлина. По-късно денят ще ни се разкрие, за какво е отреден - за радост ли, за ядове ли, засега крие чувствата си, само се усмихва със слънцето и то някак си умерено. Можете да попитате вътрешното си усещане за какво е отреден. Моето показва, че днес ще е на борба и на спешни организационни. Към обяд ще се разведри, защото ще си взема глътка въздух с човек, с когото ми е хубаво да си общувам и да си пия кафето. А следобед - не знам, или ще се разтрещи или ще се успокоят вълните и ще се плува спокойно.
Юни е месецът на сбогуване с хипер активния делник и внасяне на мощна лятна струя безгрижност в него. Сбогуването обаче трябва да е без сълзи и за двете страни, все пак си омръзнахме почти, особено след много натоварения месец май. Натоварен с празници, делници, събития, хора, дефилета, червени килими и тн. Дори и да няма човек лични значими събития, месец май е истеричен.
Виж юни си е летен философ по убеждения и по натура. Харесва ми този месец. Не е лесно да изпълняваш трудова програма в юни, ако е на открито вечер - е романтично. Хората не искат да са затворени в зали, общува им се свободно. От няколко дни Големият Синоптик Природата, от който се уча - пусна аромата на липите из улиците на Стара Загора и стана романтично. Такава я обичам тези дни, по-нататък става суха и уморена от жегите.
Днес си облечете нещо бяло, начало на месец е все пак и той е летен и започва с Празник на детето, затова бяло. И другото вече каквото си пожелаете. Кодът е:бяло.
Започваме на ново и на чисто. Кураж за новия ден и непременно усмивка! Пък да става каквото ще.
Поздрави: Синоптичката от 8-я етаж

Няма коментари:

Публикуване на коментар