17.06.2013 г.

Задават се жегави делници

Хубав ден и хубава седмица, уважаеми потребители на синоптичната прогноза! Вчера се сварих и задуших едновременно, днес щял да продължи процесът, че чак до сряда - казаха колегите. Жежкото време не продуцира мисъл и действие, ще се мисли и действа явно, колкото сили има, това ще е...Не бива рязко да се движим, няма да е добре за кръвното налягане, а и наблизо няма водоеми за утоляване на подема в телесните и умствени температури.
Освен че ни предизвиква към по-леки и въздушни дрешки, жегавото не върши кой знае каква работа. Запасяваме батериите със слънце за студените месеци, това е то. Сега вървят сладоледи и то в неограничени количества. Отвреме навреме ще ви споделям за находките си, давайте идеи и вие - вече открих сезона с класическото Ескимо, супер си е. Набелязала съм си в тази посока да бодна и една Нирвана и някакви нови модни артикули от Лято 2013.
Седмицата ще ви зарадва музикално с концерт на Маргаритките на 18ти, бляскава Царица на чардаша на 19ти, Концерт на етносите /винаги става интересен!/ - на 21ви. Всичко това - разбира се в Операта, където климатиците работят прилично.
Седмицата вече чука на вратата нетърпеливо и чака с тефтера със задачите. Някакво пълнолуние или новолуние ни е приготвила на 23ти, ще се стягаме за красотите на природата.
Ами да, Еньовден иде, един от обичаните от мен празници.
Стягайте дрехите без ръкав и веещите се ленени панталони, че иде жега и право напред!
Спорен летен ден и не забравяйте също шишето с вода!


Няма коментари:

Публикуване на коментар