18.06.2013 г.

Вторник със сутрешен крос

Добро утро и хубав ден! Вторник е стегнат и динамичен. Прилича ми на абсолютно организиран човек, който сутрин бяга в парка по няколко километра и отива на работа с висок мускулен тонус, зареден и с боен дух да свърши милиони задачи.
Вторник е висок, стегнат, в бойна готовност. Не е мек и безформен като мен, дето в последно време спя и като вървя и се събуждам някъде към обяд. Сигурно един сутрешен крос би бил добре за формата. Обаче като си безформен и придобиеш форма и то различни форми е много интересно за теб самия, да не говорим за околните. Имам насреща си толкова много форми, в които мога да се пъхна и вместя.
Днес по примера на вторника съм решила да бъда спортна, в тонус и решителна в изпълнение на задачите. Ще взема формата на високомотивирано юпи /тях заплатата, не само кросовете ги мотивират, ама нейсе/ и ще действам в делника. Имам книги за връщане, делова лична работа, две концепции за довършване, редови съобщения, отложен важен разговор и в този ред.
Затова ще се постарая да бъда максимално концентрирана. Днес е ден за бяла дреха, като лист, на който ще почнеш да пишеш красиви думи или да нахвърляш велики дела. Бяла дреха и решимост за отхвърляне на задачите. Не забравяме водата и плодовете - красиво е с тях на пазара и по магазините, цветно, лятно, уханно.
Понеже не съм започнала с крос, може и да завърша деня с физическо занимание в своя лична полза.
Желая ви добър тонус и изпълнени задачи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар