21.03.2014 г.

Нещо като прогноза, но не съвсем, не съвсем днес...

Добро утро, скъпи приятели! Опънало се е прекрасно утро. Едно от тези, които само да гледаш и да не продумаш. Защото е и петък, а точно днес е и рожденият ден на моя славен брат - да ми е жив и здрав, на сърцето ми любим той! Светът е много по-добър и спокоен, като знам че го има в него.
Слушам един разговор и се разсейвам за сутрешната си прогноза...Не знам защо политиката е средство за разсейване на хората чрез празни думи и жестове? Кухи, та звънят...Защото не се прави със сърцето, там е работата. Благодаря ви за отговора, както се казва. Спрях разговора и се съсредоточавам.
Днес ще е хубав ден. Ще има доста работа на работа, типично за всеки петък, но ще свърши. Ще си подаря вечерта и ще е хубаво. Може би и Комиците по бТВ ще ме разсмеят. Може би ще ми кажат нещо мило. Определено ще сложа една рокля /няма как да са две рокли едновременно/. Ще продължа да се разсейвам на тема пролетни дървета и отново и днес ще изям най-безсрамно цял шоколад /не половин/.
Сигурно ще поседя на слънце нейде наобяд. Да си покажа и очилата моля ви се, да им се възхити Светът. Изобщо мисля че ни напада един красив петък, от тези, толкова красиви дни, че не ти се говори даже за тях...
И градът от днес ще се напълни с едни деца с народни носии-красиви, красиви. Слизат от големите автобуси и запяват в Градската градина. Конкурсът се казва Орфеево изворче. А да, и Николина Чакардъкова ще пее на площада довечера. Снощи като просвирваха уредбите, подскочих у нас, два-три пъти от силата на звука.
Едно пролетно жужене е настанало из наше село, един живот, една красота...Не забравяйте усмивката си, ябълката в чантата и малиновото червило. Хубав петък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар