3.02.2013 г.

Неделята преди проверката

В почивните дни Синоптичната служба от 8я етаж отваря врати по-късно. Днес ще я поизчистим малко, защото в следващата седмица ще има вътрешен одит. Ще се смятат- ефективност, приходи, продажби, брой докоснати сърца, сбъднати прогнози, брой усмивки и такива едни. ..Те, одиторите, си знаят работата. Може да ви пратят по някое запитване, да отговорите само със суперлативи за синоптичката! Разбрахме се.
Днес искам да ви кажа, че е синьо-спокоен ден. Приятен, пазарен, поларен, пухкав...Става за разходки и надничане през прозорците на магазините. За фотографиране на малки, миниатюрни прекрасни моменти. Изобщо е хубаво фотоапаратът да е винаги с вас, защото светът е малък и хубост дебне отвсякъде. Прогнозата е благоприятна, както се казва. Починете си, протегнете се хубаво, бъдете по котешки гъвкави и тихо стъпващи. Да не изплашим неделята, че ни е ценна. Разходете я из града да я видят всички колко е хубава и я почерпете с отлежало вино довечера.
Отивам да прегледам документите за проверката, че ще разходя неделята до "Дръмс" за един чай от върбинка. Обещала съм и.
Поздрави!

Няма коментари:

Публикуване на коментар