27.02.2013 г.

Тази Прима Донна - Срядата!!!!

Ето я и срядата, гледай я ти нея - гиздосията! Красива както всеки път, че и повече. Днес е сериозна, защото ще има Генерална репетиция. Срядата е една една достолепна Примадона - Прима Донна - първа дама на сцената. И в живота де. Тя е отговорна към своя талант на жена и професионалист и си знае цената. Гледам я тайно - от сутринта се съсредоточава в себе си и в това, което и предстои. Нищо не може да я разсее и отвлече. Тя се е скрила вдън горите Тилилейски на собствения си талант. Там е нейното свято местенце.
Днешната сряда е много интересна дама, ви казвам. Удоволствие е за мен да я наблюдавам скришом. Обикновените сутрешни занимания изглеждат като много важни ритуали при нея. Дори само как сресва косата си....Тя е дълга и пада над едното и рамо, чупи се към ухото и прави една красива вълна. За гримирането да не говоря, то е цял "епизод от романтичен филм" при нея. А накрая парфюма си слага на пръстчето от едно малко стъклено и изрисувано шишенце /вчера го видях в "Магазинче за мечти"!!!!, че до него и театрални бинокли със седеф и друг един, малееее че прелест!/
Та така, аз се въртя край срядата като любимото слугинче направо, но пък правя опити да съм и от полза и да я развеселявам. Пускам и  някакви смешки "от народа", хехехех.
Всичко това се случва тази сутрин в Синоптичната служба, където имаме суматоха, защото довечера е Генералната репетиция. Желая ви днес непременно да си сложите нещо със звезда по себе си, за да си напомняте че сте Звездата на Вашия Живот, Супер Стар, Прима Донна или както си искате там, но сте звездни, да знаете!!!!!!!!
Хубав ден!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар