11.03.2013 г.

Понеделник с шарен чорапогащник

Всяка сутрин небето е все по-интересно. Движението на облаците е много активно тези дни. Образува различни картини, една от друга по-красиви. Днес е направило едни стълби, стъпала от облаци. Много-етажно небе. Все едно блоковете долу са проектирани - имат огледален образ на небето. Един небесен град от блокове, но по-ниски, средиземноморски тип.
Много обичам пролетното небе! Днес е и в няколко цвята, има и по-тъмно и по-светло, и шампанско и бяло и ....изобщо не мога да откъсна очи няколко сутрини поред.
Синоптичната ни служба беше на обмяна на опит няколко часа в Пловдив града и наблюдавахме същите красиви завихряния в небето, ще ви ги споделя визуално. Освен това небето горе предизвиква хората долу да са красиви. Това също отбелязахме по насядалите по кафенетата вън - на главната улица във Филибето. Забележителни екземпляри имаше - както им казвам с кеф "пловдивски гъзари". Ама много ми харесаха! В Градът на тепетата има една артистична бохема, която не само че не се е загубила, ами се е и размножава, очевидно е. Освен това подготвя бъдещи попълнения - беше видно от разхождащите се тинейджъри.
Днес ви желая да сте красиви и артистични, да метнете по един супер красив шал, да си прегледате и извадите всички поли, защото с шарен чорапогащник вървят супер. Отдавна казвам, че вече е време да покажем всичко най-хубаво в нас!
Светъл и слънчев първи ден от новата седмица!

Няма коментари:

Публикуване на коментар