26.03.2013 г.

Уникален ще е вторникът, да знаете

Добър ден! Ще пиша, колкото му стигне душата на лаптопа в Синоптичната служба, защото от вчера се държи съмнително. Май ще му е нужен преглед от специалист, ще я видим тази работа накъде ще излезе.
Та бързам да ви кажа за днес, защото е важно, както е важен всеки ден. Млечни мъгла е над върховете на Аязмото. Един типичен неустановен мартенски ден, след вчерашния установен категорично студ. Ще видим днес дали ще е така ледено и ветровито, надявам се да не е, така сме поръчали в Службата.
Надявам се да е смях и музика и забава днес, защото в Стара Загора ще кацне Лелята на Чарли от Бразилия. Много е хубаво да чуеш, как се смеят над 500 души дружно в салона на Операта. Хубаво е смях да има и без това се гледаме като гарвани ежедневно. Откакто кацат на терасата ми да закусват, установих че гарваните само имат тежък поглед, иначе са добродушни. Нареждат се заедно с гълъбите и са добри към тях, не се бутат и блъскат, има за всекиго. Така уточнявам че гарванът не е лоша птица, само погледът му е тежък и граченето - немузикално, не е работил вокален педагог с него, но то не може с всички пернати да се работи. Някои са определени за други работи от Вселената. Само тя си знае работата!
Приканвам ви днес да сте различни, да сте дръзки, да сте усмихнати от своята уникалност! Нямаме подобие един на друг и в това е голямата красота на Живота! Светъл и уникален ден!

1 коментар:

  1. Прекрасен вторник, Уляна! Днес се роди още един нов живот с румени бузки и светли очички и това прави този ден още по-специален!

    ОтговорИзтриване