27.03.2013 г.

Усмихнатата сряда от Бразилия

Окъсня днес Синоптичната служба, понеже снощи чакаше леля си от Бразилия ...та от радост - до зори беше веселбата. И дочакахме една хубава и жизнерадостна сряда, в която да възславим живота отново.
Много женска, много звънтяща е срядата, накипрена и наконтена, напарфюмена. Днес е будоарено, кадифено и пухесто, разхвърляно артистично, леко отвеяно, усмихнато загадъчно - изобщо ден като никой друг.
Време е за естествени перли и естествени усмивки. Срядата го изисква, тя не е лукава, не маниерничи. Тя е Дама по рождение, по род, вид и призвание, отдавна съм го казала. Като истинска дама, понася несгодите на деня с кураж и усмивка. Знае 2 и 200. Може като за петима, но го показва само когато се наложи.
Хубавица ми е тя, срядата! Чудя се с какво да я зарадвам, освен да поискам и да направя възможното да съм равна на нея по хубост и доброта. Мога да я разсмея, това го умея, а и снощи разбрах че още мога да се смея и тропам с крака от смях като дете. И ще си имам усмихната сряда.
Такава най я харесвам!
Желая ви от този род и на вас! А леля от Бразилия каза да опитате бразилски орех, продават го по зеленчуковите магазини, много, ама много бил полезен!
Поздрави от Синоптичната служба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар