13.03.2013 г.

Сряда - веселяшка да е!

Добър ден, уважаеми! Закъснявам, обаче има важни дела Синоптичната ни служба. От известно време е консултант на нов проект - сериал, който започва излъчване по БНТ и се казва "Синоптичката". Нашият блог и фейсбук страница вдъхновиха явно цял снимачен екип, за да направят новия сериал. Ще следя внимателно главната героиня, да не би да изневери на прототипа си - сиреч на мен. Много внимателно ще я следя....
Разбира се, за прототипа се досещате, че може и да не е истина /но може и да е/, но сериал със сигурност ще започва да се излъчва по БНТ. Любопитно!!! Както и за малко Саша Безуханова да стане служебен премиер, както препоръчахме в една прогноза от Синоптичната служба. Все пак мисля че ни четат внимателно /я ДС, я някоя друга правителствена служба, може и ФБР даже/ и ето - жена е начело на Министерството на вътрешните работи. Че то това си е чиста реализация на прогнозите на Синоптичката. Жена начело на това мъжко министерство и на "мъжките работи" - какъв УСПЕХ!!!!
Много съм доволна, че нашите прогнози въодушевяват толкова много хора и по високите етажи на властта също. Да не говоря как вдъхновиха МЕН, че да сложа вчера къса пола, че и горе долу цветен чорапогащник. МЕН, дето от години съм толкова сериозна и делова!!! Направо изненадах, стреснах и учудих себе си! Призовавам ви към същото, уважаеми мои читатели! Никога не е късно и винаги могат да се измислят хиляди щури неща. Които даже и ни отиват. Няма неприлично, няма прилично. Всичко е до реализация на порива по един хубав начин и никога - във вреда на себе си или друг човек.
Днес остана да сложа и пухени пера около врата си, но няма да мога. Имам да ходя в сериозни институции. Пак влизам в костюмарската роля, но ще си бодна слончето-брошка с камъчетата. Препоръчвам брошките днес и то веселяшките!
Прегръщам ви!!!! Хубав ден на камъчета!

Няма коментари:

Публикуване на коментар