25.03.2013 г.

Честито Благовещение!

Прекрасното Благовещение е завито днес с мъгла. Честит празник на празника-пеленаче! Много нежен, много невинен, много красив празник е днес. На жената и женското начало. На тази, която довършва картината с най-тънка четка и дописва музиката с най-фините и извивки.
Благата вест, че има спасение на света - чрез зачатието на Спасителя. Всяка от нас носи това спасение в себе си. Защото има място в себе си, отредено за износване и раждане.
Благовещение е благата вест, че чудеса са възможни. Че всичко е възможно, докато си жив. Че е възможно да си отреден за необикновени дела, че е възможно да носиш спасение.
Днес всичко е необикновено и тайнствено, тихо и очакващо. Магията става при абсолютна тишина и озарява и най-бедният дом. За магията вътрешната светлина е най-силната, а тя се улавя само със специални средства и много фина настройка. За магията е важна искреността в сърцето и голямата любов.
Затова намира точно такива хора, за да влезе в живота им завинаги.
Днес ви пожелавам да срещнете магията по пътя си, да я поздравите и може и да седнете на кафе или друго с нея. Разрешено е цял ден да си срещате малки, големи и още по-големи чудеса по пътя си всеки ден.
В Синоптичната служба имаме подготвено слово за Празника, което ще прочетем довечера по покана на любима приятелка на видно място в града. Очаквайте публикуването му след прочитането довечера - все още ще е празник.
До скоро и чудеса да ви срещнат по пътя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар