8.03.2013 г.

Синоптична празнична рапсодия

Честит празник, красиви! В Синоптичната служба днес настана оживление, защото имаше рано зарана цветя и един неочакван подарък. Синоптичката, тази позитивна дама, се оказа неподготвена на НЕЯ да и поднесат такива красиви думи и....билет за Концерта на ДЕПЕШ МОД в София!
Уважаеми, днес съм неизказано щастлива! И понеже нямам думи, ще ви поднеса рефрен на Депеш мод - "Скъпоценните и чупливи неща, се нуждаят от пазене...". http://www.youtube.com/watch?v=3CutCdQxk4I
Такива са любовта, благодарността, нежността, грижата за сърцето на другия като непрекъсната мисъл. Искат специално пазене, но не на склад.
Те се развивиат, върху тях се работи - специалните неща. Искат поддържане, пазене, свой диетолог, козметик, фризьор - това в реда на шегата де.
Синоптичната служба е празнична днес. Красивите думи ги поднесе дъщеря, която ще става майка и тя и ще разбере каква е радостта. Тук е и моята мама на гости и аз я нацелувах тази сутрин. Градът, небето през прозореца на 8я етаж са други, когато тук е мама.
Синоптичната прогноза днес е ведра. Дамите ще покажем на света, че в нас е силата, красотата, мъдростта. Изпращам ви най-ведрите си мисли, всички ви искам светли и чисти, с деколтета,  с къси поли, нагримирани задължително. Особено деколтетата днес са много важни. Оставете я зимата, тя да си гледа нейната работа. Ний да покажем част от най-красивото в нас.
Хубав ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар