23.04.2013 г.

За кефа цена няма!

Добро утро! Днес денят ще е добър. Ще има променливи аромати - на рози, на фрезии, на зюмбюли - в различните часове . Все едно вървиш през различни поляни с цветя. Усещането за пролет е многопластово и на етажи - треви, дървета, цветя, небе...Небето е произведение на изкуството в последните дни. Облаците ден с ден не си приличат и рисуват различни картини всеки ден. Днес са се успокоили и са по-тъмнички пастелни. Има дни, в които са неукротимо развихрени.
Днес наистина приличат на легнала, разтворена пред теб огромна книга. Точно в чест на Международния ден на книгата - 23 април, да ни е честит!
Днес ще бъде четящо не само през деня, но и вечерта. Каква прогноза, какви хора, какъв град! Напоследът Културата се е разлистила с бясно темпо. Неукротима е и непрекъснато я подкокоросват разни хора иинституции. И тя само това чака, обича неистово сцените, защото е Артист, такава си е.
Днес препоръчваме да експериментирате с нов аромат, винаги е време за нов парфюм, ако сте се колебаели - недейте, недействайте, пролетта ни иска уханни. Няма време за премисляне и пресмятане, пролетта ни иска дръзки. Тя затова ни праща и толкова зелении - купуваме си парфюм, което е важното и караме на супички от зелени пролетни зелении.
Ами че така де! Спорен ден и поздрави от Синоптичната служба!
Послепис: За кефа цена няма - казва моя Баш дружка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар