24.04.2013 г.

Възпявам слънчевите очила

Добро утро! Днес прогнозата ще е за слънчевите очила - този толкова важен атрибут за Синоптичната служба. Слънчевите очила за Синоптичката са като телескопа за астронома. Уред като химикалката и лаптопа. Важен и отговорен. В Синоптичкната служба замисляме витрина за слънчеви очила, защото те са на почит и уважение и много им се радваме.
На първо място ви призоваваме - не купувайте очила от сергиите на улицата или ако ги купите, идете в Оптика /ще ви препоръчам и вярната/, в които да ви сменят стъклата с читави. Моля ви, уважавайте очите си - те са вашите прозорци съм света, балкони на душата, мансарда на сърцето и тн. Моята фина натура не може да носи очила от улицата - моментално ме заболява главата. Тялото реагира на неистинското. Така сме царствените особи /в случая съм и искрена, както обикновено/.
Удоволствието да имаш хубави очила е неописуемо. Като ги сложиш - светът става доста по-красив. Подрежда се в правилната редица, по-мек е, по-чист като че ли...Струва си да опитате. Лятото се радва да го посрещнем с нови, хубави очила. Сега пък ни призовава и да бъдем цветни. Класическите модели пък си остават модни всяка година. Моля ви се, каквато и криза да ви е налегнала - не и компромиси с очила от китайски и улични магазини, не.Понеже Синоптичката е и манекен на очила да ви кажа - то това марката си е голямо нещо. И италианците, моите хора, пак са измислили невероятни очила - Бенетон. Нашите от Квиат и те по петите им ходят и се канят да ги застигнат /справка в любимата ми Оптика "Оптима"/.
Да сте весели, засмени и със сериозни очила пременени! Хайде, слънцето се усмихва вън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар