8.05.2013 г.

ЧЕСТИТА ПРОГНОЗА №100 !

Честита ни Прогноза №100! Изписаното задължава, изминатият път бе нелесен, а плановете за бъдещето са амбициозни.
Синоптичните прогнози от прозореца на дома и на сърцето станаха в новия блог с тази днешната точно 100 на брой. За отбелязването на кръглата цифра ще произведем 100 облачета на небето, от които ще валят розови листенца над главите ни.

Освен това ще изпишем цифрата 100 на всички прозорци, които гледат към небето. През такива прозорци то влиза право в сърцето и се настанява вътре като син хоризонт, който няма начало и край.
Познавам хората с небе в сърцето си по очите. Там винаги наднича от единия ъгъл едно облаче-издайниче. То е непослушно и снове между сърцето и очите. Вгледайте се в случаен човек и ще го видите.

Иначе на сериозно. Продължавам да ви прогнозирам по отношение на изборите. Ще ви моля да не мислите в цветове и като мач Левски - ЦСКА. Който не харесва едните, значи е за другите. Ми това просто няма как да е така, ако не е изрично заявено. Конкретните случаи показват, че и зелени и жълти и раирани могат да отидат на финал, че даже и да вземат купата. Давид също може да победи Голиат, а камъчето да обърне колата. Аз лично обичам да подкрепям малките, слабите, онеправданите и затова мощните и титаните не ме привличат. Камо ли модните напоследък титани. Там вече са ми отвратителни на физическо ниво.
Всъщност гледайте хората в очите, харесайте със сърцето, но избирайте с ума. Това което пиша за изборите до тук, важи като цяло за изборите, които правим всекидневно в живота си. Всеки ден и всяка минута.
Онзи ден си мислех за новото правителство, съставено от симпатични и можещи хора от различните партии и се нареди доста добро правителство, да ви кажа. Ще ви го предложа на вниманието в утрешната прогноза. Ех, мечти!
Завършвам с прогнозата за днес - ще е оптимистично и женствено, защото е сряда и се носят рокли, шалове и звънящи гривни. Може в обедната почивка да си направите маникюр в шокиращ цвят - ама винаги е много тонизиращо и даващо настроение.
Хубав ден и много усмивки! Честити 100 прогнози и още толкова пъти по 100!

Няма коментари:

Публикуване на коментар