23.05.2013 г.

Ден за премиери и приготовления

Добър ден, уважаеми потребители на синоптичните прогнози! Днес силуетът на небето е предпразничен, носи се розово, което е цвят на радостта на Изток и по-специално в Индия. Ден за радост е, за премиери, за последна матура, за пред-почивка, за музика...
Не мога да ви зарадвам - за големия купон в операта довечера, наречен "Пощальонът от Лонжюмо"- билети няма. Гледайте да се вредите за представлението на 7 юни, защото целият град ще говори за интересната опера. Иначе принципно музика се разрешава от сутрин до здрач, от събуждане до заспиване, тя никога не вреди, няма противопоказания.
Днес е ден преди 24ти май, за припомняне на химна на Светите Братя, за спомени за учители, за съученици, за любимо училище...Ден за приготовление за Деня, който е най-любимият български празник. Иди обясни, защо празнуваме азбуката си на чужденец? Това е духовният Гергьовден за нас - денят на Армията на Духа, невидима и непобедима.
Днес ви желая да сте добри, слънчеви и светли, само хубави мисли и чувства и да си приготвите най-хубавите дрехи за утрешния празник!
Поздрави от Синоптичната служба!


Няма коментари:

Публикуване на коментар