15.05.2013 г.

Разлистено, зелено, по беройски!

Привет! Днес непременно си сложете нещо зелено, като тайно заклинание Берое да победи! Зрелището ще е интересно - Давид срещу Голиат, талантливата провинция срещу концентрирано талантливата столица, дръзките срещу гигантите...Приливно въздигащ се отбор срещу постонно дотирания с ниво. Нека е Футбол! В неделя на концерта на Депеш Мод усетих, какъв заряд е събирането на едно място на хора, които са единомишленици. Само изстъпленията и пиянските истории ме плашат, но в неделя нямаше. Пожелавам на агитките днес да се държат на висота.
Такива събития обединяват, Гласувайте за Берое, Гласувайте за Операта ни и предстоящата за първи път в страната премиера на операта "Пощальонът от Лонжюмо" /шик е много/! Гласувайте за умните, за пеещите, за можещите, за хората със сърца, за каузи, които обединяват! Гласуването се извършва с билет, с добра дума, с прегръдка, с благодарност, може и мислено дори понякога /но винаги стига до адресата/.
Може да участвате в днешната сесия на Общински съвет за съдбата на Парк "Бедечка", но слушайте внимателно, не вярвайте на обещания, не се оставяйте на емоциите си, търсете мнението на експертите. Време е по-активно представители на съдебната власт да се включват в подобни обсъждания, защото имат голям дял във взетите решения и защото действат като самостоятелна власт. А властта трябва да се отчита често пред хората за взетите си решения.
И не забравяйте да гледате облаците, да мислите хубави неща, да се усмихвате без повод. Невероятни истории се случват всеки ден и час. Такава се случи и на мен в неделя вечер, след концерта на Депеш Мод, когато заради задръстванията изпуснах автобуса в полунощ. На бензиностанцията до Стадиона две хубави момичета си говореха и по телефона също със специфичния за Стара Загора изговор, който познавам и насън, та ги различих откъде са, питах, потвърдиха, примолих се и ме върнаха с колата, която дойде да ги вземе. Казвам им "Моите два ангела", защото са такива. Чудна история беше, благодаря на НадНебесната служба и Нейния Ръководител за оказаната милост и подкрепа!
Та значи днес кодът е Зелена дрешка, разлистено настроение, много разпъпили усмивки!



Няма коментари:

Публикуване на коментар