31.05.2013 г.

Петък с шарени панталони

Добро утро, скъпи приятели! От Синоптичната служба ви пускаме хладина като за начало на деня. Малко пощада в петъка, който традиционно си е организационно и всякак богат, натоварен с различни задачи. Та поне да не е жежко...
Денят се очертава динамичен, направете си план със задачите и го следвайте, отбелязвайте си всяка свършена задача. Подгответе се и за утрешния празник - Ден на детето 1 юни - има един куп предложения за прояви в Стара Загора - водна битка, игри на Аязмото, рисунки на лицето на Главната улица, вечерта-откриване на Филмов фестивал с безплатен вход през всичките дни...Може внимателно да се подготвите и с карта за посещения на събития и в утрешния ден. А може пък просто да си вземете хубава книга и да си почивате в почивните дни - спокойно и напоително.
Днес се носят летни, меки, памучни шалове, които служат хем за раменете, хем за красота - според зависи температурите навън. И гледам - пак са се върнали шарените панталони, дето бяха модерни в ученичеството ми, дори съм си шила един в час по трудово обучение. Шарени, на цветя или разни шарки и гащати - много удобни за лятото, да се размяташ с тях по различни дестинации. Веселяшки са.
И така в прелюдията към почивните дни - стягайте се за последния делови петък от месеца и бъдете организирани. Може някоя волност в обедната почивка - например малко късно, но едва вчера открих Сезона на сладоледите с моя любим "Ескимо"класик - голям кеф! През ден, през два ще правя преглед на модните сладоледени заглавия в този сезон.
Спорен ден и хубава петъчна вечер! Поздрав от Синоптичната служба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар