12.05.2014 г.

Понеделник - няма ме, още съм в Дръмс, да знаете....

Добро утро! Вашата Синоптичка се събужда с птичите песни навън, но все още се намира на едно друго място, все още...
Може да е банално, може да е изтъркано, тривиално, вехто, смешно, детско, глуповатичко, наивничко - НО-има на този свят извънземни и Теодосий Спасов е един от тях. Снощи свири в обичания от мен, но възтесничък за ръста и размерите на музиката му Дръмс - сякаш свири в летния театър на Лос Анджелис. И пя, и свири на тромпет. И се усмихва, и раздава автографи и се снима с нахалници като моя милост и прочее възхитени женоря.
Не знам дали може да има такова нещо като "повече от вълшебна" - такава е музиката му. Тя е портал във Вселената за моментално пренасяне в други пространства. Няколко тона и си преминал отвъд - на място, където си светъл, добър и красив. Вселената си знае работата, като създава такива хора - праща ги на родители и на място, където трябва. В случая с Теодосий - в Добруджа, при моретата от жита /ако ги има вече такива след погрома на демокрацията у нас/. Но когато се е родил поне - ги е имало. Вероятно от там, от вятъра, който образува вълни в тях, се завихря тази енергия, която влиза в инструмента на извънземния по произход момък. Добре че родителите му са го кръстили така български, че са го и орисали да е здраво свързан със земята си. За красотата мъжка да не говорим, че много ще стане. За мен този мъж е красив с чара на дете, усмивката му също е такава. Гледам в НЕТа - синът му има точно тази усмивка - и съм спокойна http://eva.bg/article/12805-Ochite-mi-zeleni-bashta-mi-izvesten-chast-1-...От снощи се поуспокоих и за България - ами ще я има, дори и с калпавите и политици. Защото Вселената ни е дала извънземни като Теодосий и ги инструктира много точно за тяхната спасителна мисия.
Така....Освен всичко останало, удоволствието да слушаш Теодосий с приятели, абсолютна подборка до един - е вече неописуемо, словесно трудно за изразяване /ЯНА, БЛАГОДАРЯ ТИ!/Дори се надвиквахме с удоволствие и кеф. Слава на Асен, собственикът на Дръмс, че покани Теодосий и сладурите около него за тази чудна вечер!
Видяло се е, че тази седмица ще тръгва джазово - тя ще е едновременно хармонична и не, ами случва се сега, то има специален чар и в такива ми ти работи. Дори може по дрескод едни леопардови шарки да се изберат, напълно е възможно. Омилостивяването на седмицата винаги започва с хумор и закачка. Такива са за мен леопардовите шарки, сигурно заради честото им използване от фолк-дивите. Като ги сложа, значи ми е закачливо...
Желая ви хубав ден и много добро настроение! По някое време ще си направя списък с извънземните, които са сред нас и някой ден може да го споделя с вас и вие също да се произнесете, че повече хора повече се и досещат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар