16.07.2013 г.

Този вторник с характер, гледай го ти

Честит ни вторник, вторият от горещниците за лятото! Само че той с характер вторник, не иска да го оприличаваме на масовия образ и е хладен. Небето над хълмовете обаче е сиво и кофти, пак е действано нещо тази нощ, не е мрачно като преди валеж небе.
Та казахме, че вторникът е ден с характер и е така. Лято е, а все още се случват важни дела. И в лятото се насрочват конкурси, правят се политики и тн. И в лятото се печелят супер купи и се тича по стадионите на лекоатлетически състезания...В тази жега!
Едно от най-хубавите неща на лятото е, че приятелите си идват за малко от чужбините и се виждаме. Тук е Синеочкова Тони и сякаш никога не е била далеч у Ингланд- маха ленени панталони и пием дълги кафета, както сме го правили винаги. Много е хубаво, когато тя си е тук! И Миленка от Холандия видях  и Ася с бебе ще прелети от Америката....
Затова е лятото - за срещи и хубаво настроение, заедно със слънцето!
Днес денят ще прояви своя твърд характер. Приканва ни към лунна диета, но ще видим каква ще излезе накрая. Казва също да сме малко по-плътни с дрехите, че днес полъхва хладничко. Да приемем новото и да се простим със старото. Да се усмихваме на всеки миг и да го запомним със сътворено добро.
Хубав ден вторник, да ни донесе само хубави новини и да го ознаменуваме с парти на райета, бяло вино и сирена вечерта!
Поздрави от Синоптичната служба!

Няма коментари:

Публикуване на коментар