17.07.2013 г.

Сряда и вечната класика

Добро утро от Синоптичната служба на 8-я етаж! Разхладително и днес, само че пак сиво и неспокойно небе - обратното на синьо и ведро. Не е намръщено и буреносно, но е неспокойно. Тези дни е все така. Съответства на състоянието в душите на хората и това състояние също се проектира на небесния екран.
В Синоптичната служба регистрираме доста масова обърканост, неизвестност по кой път да се тръгне, кой накъде отвежда...Натам ли, където искаме и какво искаме всъщност?!!! Искаме може би работа и хляб, здраве, повече усмихнати хора по улиците и спокойствие, което идва от усещането за стабилност. А то такова няма напоследък. Китайците дето казват "Да живееш във времена на промени дано!", та ето ти - право в окото на тези времена сме, в окото на бурята. Завихрени, летящи хора - те затова скоро ще трасират и небето, защото вече аха и ще се реем над дърветата, както сме без земно притегляне.
Днес мога да ви кажа, че ще е спокойно и артистично небрежно, може да се ползват всякакви шарки и краски по дрехите и сърцата. Сряда е философски настроена, но не забравяйте че все пак е естет и ще обърне внимание. Затова може да заложите на класиката, традиционно, но носи усещането за стабилност, от което имаме нужда.
Спорен ден днес и усмивки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар